Sudėtyje yra prebiotikų (FOS), kurie skatina bakterinės floros pusiausvyrą, chondroitinas, gliukozaminas ir metilsulfonilmetanas palaiko sąnarius ir kremzles augimo fazėje.
SUDĖTIS:
Perdirbti dehidratuoti kiaulienos baltymai (32%), ryžių dribsniai, ryžiai, kiauliniai taukai, džiovintų (cukrinių) runkelių minkštimas, hidrolizuoti kiaulienos kepenų baltymai, linų sėmenų aliejus, celiuliozės milteliai, lašišų aliejus, monokalcio fosfatas, fruktooligosacharidai (F.O.3.0%), 0.O.S. Gliukozaminas (0,04%), metilsulfonilmetanas (MSM) (0,04%), chondroitino sulfatas (0,026%), mineralai ir vitaminai.
ANALITINIAI KOMPONENTAI:
Žali baltymai 29,00%, Žalia ląsteliena 3,00%, Žali riebalai 18,00%, Žali pelenai 6,00%, Kalcis 1,45%, Fosforas 0,82%.
ENERGINĖ VERTĖ:
4,250 Kcal/Kg
MAISTINIAI PRIEDAI:
Vitaminas A (kaip retinilo acetatas) 29 000 TV/kg, vitaminas D3 (kaip cholekalciferolis) 2 000 TV/kg, vitaminas E (visų rasų alfa-tokoferilo acetatas 3a700) 310,00 mg/kg, vitaminas B1 (tiamino mononitratas) 0 mg/1. kg, vitaminas B2 (riboflavinas) 14,00 mg/kg, vitaminas B6 (piroksidino hidrochloridas) 6,80 mg/kg, vitaminas B12 (cianokobalaminas) 135,00 mg/kg, biotinas 18,00 mg/kg kg, niacinas 28,00 mg/kg, kalcis D 17,00 mg/kg, folio rūgštis 1,60 mg/kg, cholino chloridas 2 100,00 mg/kg, geležis 184 mg/kg (geležies sulfato (II) monohidratas 560,00 mg/kg), varis 21,93 mg/kg (vario (II) sulfatas 8 pentahidratas00. mg/kg), cinkas 257,00 mg/kg (cinko oksidas 320,00 mg/kg), manganas 55,25 mg/kg (mangano sulfato monohidratas 170,00 mg/kg), selenas 0,37 mg/kg (natrio selenitas 0,80 mg/kg), 9 jodinas. mg/kg (natrio jodido kalio 3,85 mg/kg).
ORGANOLEPTINIAI PRIEDAI:
Kaštonų ekstraktas (0,20%). Šiame ekstrakte gausu organinių ir neorganinių rūgščių bei taninų, turinčių antibakterinių ir priešgrybelinių funkcijų, kad oda ir kailis būtų tvirti, atsparūs ir sveiki.