ALDOG Pork & Rice yra visavertis maistas, sudarytas renkantis lašišą kaip baltymų ir riebalų šaltinį. Be kiaulienos, Aldog® Pork & Rice sudėtyje yra:
• Prebiotikai (FOS) bakterinės floros pusiausvyrai ir kietų bei kompaktiškų išmatų susidarymui
• Cholino chloridas, kuris prisideda prie riebalų asimiliacijos proceso.
• Grūdai buvo ruošiami du kartus (iš pradžių susmulkinti, tada išspausti) siekiant, kad ėdalas būtų geriau virškinamas.
SUDĖTIS:
Perdirbti dehidratuoti kiaulienos baltymai (min. 35%), ryžių dribsniai, ryžiai, taukai, džiovintų (cukrinių) runkelių minkštimas, hidrolizuoti kiaulienos kepenų baltymai, alaus mielės, fruktooligosacharidai (FOS 0,30%), natrio chloridas, mineralai ir vitaminai.
ANALITINIAI KOMPONENTAI:
Žali baltymai 25,00%, žalia ląsteliena 3,00 %, žali riebalai 16,00%, žali pelenai 7,00 %, kalcis 1,70 %, fosforas 1,05 %.
ENERGINĖ VERTĖ:
4,100 Kcal/Kg
MAISTINIAI PRIEDAI:
Vitaminai: vitaminas A (retinilacetato pavidalu) 14 300 TV/kg, vitaminas D3 (cholekalciferolio pavidalu) 1 000 TV/kg, vitaminas E (visų rasų alfa-tokoferilo acetatas) 250 mg/kg vitamino B1 (tiamino mononitratas) 10, 00 mg/kg, vitaminas B2 (riboflavinas) 13,00 mg/kg, vitaminas B6 (piroksidino hidrochloridas) 6,20 mg/kg, vitaminas B12 (cianokobalaminas) 124,00 mg/kg, biotinas 16,50 mg/kg, niacinas 26,00 mg/kg, Kalcio D-pantotenatas 15,50 mg/kg, Folio rūgštis 1,50 mg/kg, Cholino chloridas 1 250 mg/kg
Mineralai: geležis 102,00 mg/kg (geležies (II) sulfato monohidratas 310,00 mg/kg), varis 12,25 mg/kg (vario (II) sulfato pentahidratas 48,00 mg/kg), cinkas 144,50 mg/kg (cinko oksidas 0,0 mg 180 mg). /kg), mangano 30,87 mg/kg (mangano sulfato monohidrato 95,00 mg/kg), jodo 1,70 mg/kg (kalio jodido 2,20 mg/kg), seleno 0,20 mg/kg (natrio selenito 0,45 mg/kg).
ORGANOLEPTINIAI PRIEDAI:
Kaštonų ekstraktas (0,20%). Šiame ekstrakte gausu organinių ir neorganinių rūgščių bei taninų, turinčių antibakterinių ir priešgrybelinių funkcijų, kad oda ir kailis būtų tvirti, atsparūs ir sveiki.