ALDOG Lamb yra visavertis maistas, sudarytas renkantis lašišą kaip baltymų ir riebalų šaltinį. Be ėrienos, Aldog® Lamb sudėtyje yra:
• Prebiotikai (FOS) bakterinės floros pusiausvyrai ir kietų bei kompaktiškų išmatų susidarymui
• Cholino chloridas, kuris prisideda prie riebalų asimiliacijos proceso.
• Grūdai buvo ruošiami du kartus (iš pradžių susmulkinti, tada išspausti) siekiant, kad ėdalas būtų geriau virškinamas.
SUDĖTIS:
Dehidratuoti perdirbti ėrienos baltymai (30%), ryžių dribsniai, ryžiai, lašišų aliejus (9%), žirnių dribsniai, alaus mielės, džiovintas (cukrinių) runkelių minkštimas, natrio chloridas, frukto-oligosacharidai (F.O.S. 0, 30%), mineralinės medžiagos .
ANALITINIAI KOMPONENTAI:
Žali baltymai 25,00%, žalia ląsteliena 2,50%, žali riebalai 15,00%, žali pelenai 8,00%.
ENERGINĖ VERTĖ:
4,010 Kcal/Kg
MAISTINIAI PRIEDAI:
Vitaminai: Vitaminas A (3a672a) 14 450 TV/kg, vitaminas D3 (3a671) 1 020 TV/kg, vitaminas E (visų rasų alfa-tokoferilo acetatas 3a700) 250 mg/kg, vitaminas B1 (3a821) 12,00 mg/kg, vitaminas B2 (riboflavinas) 10,30 mg/kg, vitaminas B6 (3a831) 6,20 mg/kg, vitaminas B12 (cianokobalaminas) 0,12 mg/kg, biotinas (3a880) 0,35 mg/kg, niacinas (3a314) 25,80 mg/kg kalciumo D-pantotinas (3a841) 15,50 mg/kg, folio rūgštis (3a316) 1,45 mg/kg, cholino chloridas (3a890) 805 mg/kg, geležis 100,00 mg/kg (geležies (II) sulfato monohidratas 3b103 304,00 mg2 kg), 0 mg1 kg. /kg (vario (II) sulfato pentahidratas (3b405) 47,16 mg/kg), cinkas 140,00 mg /kg (cinko oksidas (3b603) 173,60 mg/kg), manganas 30,00 mg/kg (mangano sulfato monohidratas) (3b250403 mg) (3b. kg), jodas 1,60 mg/kg (kalio jodidas (3b201) 2,10 mg/kg), selenas 0,20 mg/kg (natrio selenitas (3b801) 0,44 mg/kg).
ORGANOLEPTINIAI PRIEDAI:
Kaštonų ekstraktas (0,40%). Šiame ekstrakte gausu organinių ir neorganinių rūgščių bei taninų, turinčių antibakterinių ir priešgrybelinių funkcijų, kad oda ir kailis būtų tvirti, atsparūs ir sveiki.