Aprašymas
ALDOG Artica yra visavertis maistas, kurio sudėtyje lašiša yra vienintelis baltymų ir riebalų šaltinis. Jame yra FOS prebiotikų, kurie padeda palaikyti geriausią žarnyno mikrofloros pusiausvyrą, ir Omega 3 bei Omega 6 riebalų rūgščių, kurios suteikia kailiukui tvirtumo ir žvilgesio.
Ryžių, kaip grūdų be glitimo, paruošimas: pirmiausia jie susmulkinami, o paskui išspaudžiami – tokiu būdu užtikrinamas geresnis krakmolo virškinamumas.
SUDĖTIS:
Lašišos miltai (30%), ryžių dribsniai (25%), ryžiai (20%), lašišų aliejus, džiovintas (cukrinių) runkelių minkštimas, natrio chloridas, frukto-oligosacharidai (FOS 0,30%), gliukozaminas 0,04%, metilsulfonilmetanas ( MSM) 0,04%, chondroitino sulfatas 0,026% mineralinės medžiagos.
ANALITINIAI KOMPONENTAI:
Žali baltymai 25,00%, Žalia ląsteliena 2,00%, Žali riebalai 13,00%, Žali pelenai 6,00%, Omega 6 riebalų rūgštys 1,65%, Omega 3 riebalų rūgštys 2,30%, Kalcis 1,30%, Fosforas 1,00%.
ENERGINĖ VERTĖ:
3,980 Kcal/Kg
MAISTINIAI PRIEDAI:
Vitaminai: Vitaminas A (3a672a) 14 600 TV/kg, vitaminas D3 (3a671) 1 030 TV/kg, vitaminas E (visų rasų alfa-tokoferilo acetatas) 255 mg/kg, vitaminas B1 (3a821) 10,50 mg/kg, vitaminas B2 ( Riboflavinas) 13,10 mg/kg, vitaminas B6 (3a831) 6,30 mg/kg, vitaminas B12 122 125,20 mg/kg, biotinas (3a880) 16,70 mg/kg, niacinas (3a314) 26, 07 mg/kg, kalcio D (kalcio D) 3a841) 15,70 mg/kg, folio rūgštis (3a316) 1,50 mg/kg, cholino chloridas (3a890) 1 360 mg/kg, geležis 104,30 mg/kg (geležies (II) sulfato monohidratas 3b103 318, varis 5 mg/2 kg. kg (vario (II) sulfato pentahidratas (3b405) 49,20 mg/kg), cinkas 146,00 mg/kg (cinko oksidas (3b603) 181,10 mg/kg), manganas 31,30 mg/kg (mangano sulfato monohidratas) (3b50430 mg/kg) ), jodas 1,67 mg/kg (kalio jodidas (3b201) 2,19 mg/kg), selenas 0,21 mg/kg (natrio selenitas (3b801) 0,46 mg/kg).
ORGANOLEPTINIAI PRIEDAI:
Kaštonų ekstraktas (0,20%). Šiame ekstrakte gausu organinių ir neorganinių rūgščių bei taninų, turinčių antibakterinių ir priešgrybelinių funkcijų, kad oda ir kailis būtų tvirti, atsparūs ir sveiki.